O podjetju

 


Podjetje Primaline d.o.o. je generalni zastopnik in distributer izdelkov priznanega japonskega proizvajalca PIONEER, JVC, DENON,SHARP in Sony Playstation v Sloveniji..

Podjetje Primaline d.o.o. je ustanovljeno leta 2000. Uprava podjetja in prodaja (veleprodaja in maloprodaja) se nahaja v Ljubljani, na naslovu Celovška cesta 280.

Poleg veleprodaje in maloprodaje v Ljubljani, ima podjetje Primaline d.o.o. tudi organizirano servisno mrežo po Sloveniji za izdelke blagovne znamke PIONEER.


Primaline d.o.o. ima zaposlene mlade in motivirane strokovnjake, kateri tako v maloprodaji, kot v nadaljni prodaji zagotavljajo vse potrebne informacije in pomoč za lažjo in kvalitetnejšo uporabo in predstavitev izdelkov PIONEER.

Naš cilj je ponuditi slovenskemu tržišču konkurenčne pogoje za izdelke PIONEER, ki niso samo stilno narejeni ter malenkost višjega cenovnega razreda, ampak ponujajo tudi vrhunsko kvaliteto, ki se pokaže pri obdelavi slike in zvoka, prednost pa zagotavlja tudi sama uporaba in rokovanje z izdelki PIONEER.