Prijava



Zapomni se me! Pozabljeno geslo?
Prijavi se!

Primaline B2B spletna stran za nadaljnjo prodajo

Dobrodošli na spletni veleprodajni trgovini podjetja Primaline d.o.o.

Dostop do teh strani je omogočen le registriranim uporabnikom zato vas naprošamo, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga prejeli. Za kakršnekoli informacije ali stanja o artiklu pa nas lahko kontaktirate tudi preko telefona 01/510-31-30 ali preko elektronske pošte info@primaline.si

Zainteresirani prodajalci pokličite na telefonsko številko 01/510-31-30 ali nam pošljite povpraševanje po elektronski pošti na info@primaline.si . Dodeljeno vam bo lastno geslo za naročanje in dobava se lahko prične.

Novice

Attessa mrežni ojačevalnik prejel prestižno EISA nagrado 2022 – 2023. 19.8.2022

V kategoriji, preplavljeni z izjemno močnimi tekmeci, smo ponosni, da smo najboljši izbor v očeh strokovne žirije, ki zajema 60 revij in spletnih mest za posebne namene iz 29 držav!

Navajajo elegantno zasnovo Attessa in poklon klasični strojni opremi Roksan ter hvalijo njen odličen gramofon, vrhunsko platformo za pretakanje BluOS in nize zmogljivosti visoke ločljivosti. "...Attessa Streaming Amplifier ima odličen zvok, ki ga boste poslušali ure in ure, poganja pa ga enota, ki kar naprej daje."

Na voljo kategorije Playstation 5 15.9.2020

Na voljo kategorije in produktna linija Playstation 5. Več informacij znotraj portala.

Na voljo novi DAB+, Bluetooth prenosni PURE zvočniki 28.2.2020

Na voljo novi prenosni StreamR, Splash in DiscovR prenosni bluetooth/DAB+ zvočniki. Pure StreamR Splash Pure StreamR in Pure DiscovR

PURE produkti sedaj na voljo 11.12.2019

Na voljo nova linija produktov DAB/DAB+ sprejemnikov PURE. Več na info@primaline.si ali pa preko vašega dostopa do B2B.